Achielle

Achielle

Een fiets van bij ons.

Bij Achielle fietsen halen we de inspiratie in het begin van vorige eeuw. Die modellen combineren we met de huidige technologische vooruitgang. Wat Achielle zo uniek maakt is dat alle stalen frames nog in eigen fabriek gemaakt worden. Van buis tot volledige fiets in één atelier.

Wij van Achielle redeneren anders. Wij gaan liever tegen de stroom in, kiezen niet voor de eenvoudigste oplossing en blijven onze eigen frames, stuk voor stuk, zelf bouwen. Dit doen we op basis van 3 generaties ervaring en vakmanschap, traditioneel handwerk in combinatie met een continue investering in een modern machinepark.

Bij Achielle bouwen we geen fietsen, we bouwen jouw fiets!

Achielle
achielle
achielle
achielle
achielle
achielle
achielle
  • moustachebikes
Moustachebikes

Moustachebikes E-bikes

Modern & innovatieve E-bikes!

Moustache is ervan overtuigd dat elektrische fietsen een ongelooflijke ontwikkeling zijn voor het fietsen in het algemeen! Ze zijn een uitstekend alternatief voor auto's. Een kwaliteits-e-bike kan u veel plezier brengen, of het nu in een stedelijke omgeving is, voor recreatieve ritten of voor intensief fietsen!

Moustache heeft een bepaalde visie op de e-bike. Een andere, moderne, innovatieve en kwalitatieve visie. De fietser is onze prioriteit, hij is het centrum van ons denk- en ontwikkelingsproces. Wij bieden fietsen aan die zowel uniek zijn door design, comfort, en een groot gebruiksgemak hebben.

Moustache heeft ook voor de kleinsten een ideale fiets om te leren rijden. Het is onze enigste fiets zonder elektrische trapondersteuning, maar voor ons is het een van de belangrijkste fietsen in onze collectie die een passie zal opwekken bij de jongste fietsers!

Het Moustache gamma bestaat uit een gestructureerde verzameling met 8 families om aan alle verschillende rijbehoeften te voldoen: stadsomgeving, wegen, elektrische mountainbikes, elektrische tandems, walkbikes, …

Kom gerust langs bij Sportivo en vind je passende Moustache!

In ons service center krijgt u dan ook de nodige feedback en uitgebreide uitleg omtrent uw nieuwe ebike! Ontdek het gamma in onze showroom en ook de intressante leasing formules!

Official dealer.

Moustachebikes
moustachebikes
moustachebikes
moustachebikes
moustachebikes
moustachebikes
moustachebikes
  • cannondale
cannondale_logo

Cannondale

Premium kwaliteit, innovatie!

Sportivo wordt nu ook voor 2019 top dealer van het A merk Cannondale. Een groot aanbod van zowel elektrische, MTB, race- en fitness fietsen. Een compleet sportief gamma, en vergeet niet Sportivo heeft reeds 25 jaar ervaring met Cannondale.

Cannondale heeft sowieso geen introductie nodig en staat voor premium kwaliteit en innovatie. Cannondale is en blijft een van de belangrijkste spelers in de hedendaagse fietsindustrie.

Official dealer.

Cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
showroom
  • cannondale
cannondale_logo

Cannondale EBIKES

Snelheid, controle, comfort en ontspanning!

Het moderne leven vliegt voorbij en de Cannondale ebikes helpen je om het tempo bij te houden. Cannondale biedt de perfecte e-bikes voor road, enduro, trail, trekking & urban rijders die gek zijn op snelheid en controle. Ze schaven graag minuten af van hun dagelijkse ritje naar het werk en laten het overige verkeer in een stofwolk achter.

Of ze kiezen voor een recreatieve rit in of ver buiten de stad om te onthaasten en te ontspannen!

In ons service center krijgt u dan ook de nodige feedback en uitgebreide uitleg omtrent uw nieuwe ebike! Ontdek het gamma in onze showroom en ook de intressante lease & renting formules!

Cannondale Ebikes
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
  • Flyer e-bikes
Flyer e-bikes

Flyer e-bikes

Innovatieve Zwitserse e-bikes.

Sinds 1995 bouwt het Zwiterse Biketec met vakmanschap e-bikes die voorzien zijn van de modernste rijwieltechnologie en een innovatief design.

De FLYER e-bikes worden in het Zwiterse Huttwil aan de rand van het idyllische Emmental gebouwd. FLYER focust zich volledig op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen.

Official dealer.

Flyerbikes
Flyer
flyer ebikes
flyer ebikes
flyer ebikes

Partners

Official Dealer & Support

Shimano Service Center
campagnolo_pro shop
Sram Service Point
Cannondale
Flyer e-bikes
Moustachebikes
Achielle
Continental
Pirelli
Schwalbe