Cannondale

Cannondale

Race, MTB & E-bikes, kwaliteit & innovatie!

Cannondale heeft sowieso geen introductie nodig en staat voor premium kwaliteit en innovatie. Cannondale is en blijft één van de belangrijkste spelers in de hedendaagse fietsindustrie.

Sportivo is dealer van Cannondale. Wij bieden een groot sportief gamma aan, van zowel elektrische, MTB, race- en fitness fietsen.

Sportivo heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring met Cannondale.

Cannondale.com

Info omtrent leasing.

cannondale
cannondale
wilier

Wilier

Wilier Triestina, ultimate Italian heritage.

Wilier Triestina is een Italiaans fietsenmerk met een heuse historiek.

Het bedrijf is opgericht in 1906 door Pietro Dal Molin in Bassano del Grappa. Tegenwoordig is de thuisbasis van het bedrijf in Rossano Veneto. De bedrijfsnaam is af te leiden uit de Italiaanse zin "W l’Italia liberata e redenta".

Wilier is een referentie op gebied van ervaring en puur vakmanschap.

Because we don't just build bikes, we create them.

wilier.com

Info omtrent leasing.

Wilier
Wilier
Colnago

Colnago

Bicycles made for winning.

Colnago is een kwalitatief Italiaans fietsmerk met historiek.

Het werd in 1952 opgericht door oud-wielrenner Ernesto Colnago. Op 20 september 2020 werd Tadej Pogacar de eerste winnaar van de Tour de France op een Colnago. Colnago staat voor degelijkheid en kwaliteit.

Bicycles made for winning.

colnago.com

Info omtrent leasing.

colnago
colnago
olmo

Olmo-bikes

Ongeëvenaarde E-bike ervaring.

Olmo e-bikes zijn meesterwerken ontstaan uit jarenlange ervaring in de geschiedenis van Italiaanse motoren. Het was de oud-wielrenner Giuseppe Olmo die na zijn professionele fietscarrière in 1939 een fietsfabrikant werd en in Celle Ligure een bedrijf opzette.

Olmo staat voor Italiaans design tot in elk detail, technisch vernuft, krachtige motoren en knowhow. Een ongeëvenaarde E-bike ervaring.

Rijden met een E-bike zal nooit meer hetzelfde zijn!

olmo-bikes

Info omtrent leasing.

olmo
olmo

Flyer

Top Zwitserse E-bikes.

Sinds 1995 bouwt het Zwiterse Biketec met vakmanschap e-bikes die voorzien zijn van de modernste rijwieltechnologie en een innovatief design.

De FLYER e-bikes worden in het Zwiterse Huttwil aan de rand van het idyllische Emmental gebouwd. FLYER focust zich volledig op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen.

Flyer, de pionier en referentie van de e-bikes.

Flyer-bikes.com

Info omtrent leasing.

flyer
flyer
Moustachebikes

Moustachebikes

Modern & innovatieve E-bikes.

Moustache is ervan overtuigd dat elektrische fietsen een ongelooflijke ontwikkeling zijn voor het fietsen in het algemeen! Ze zijn een uitstekend alternatief voor auto's. Een kwaliteits-e-bike kan u veel plezier brengen, of het nu in een stedelijke omgeving is, voor recreatieve ritten of voor intensief fietsen!

Moustache heeft een bepaalde visie op de e-bike. Een andere, moderne, innovatieve en kwalitatieve visie. De fietser is de prioriteit, hij is het centrum van ons denk- en ontwikkelingsproces. Wij bieden fietsen aan die zowel uniek zijn door design, comfort, en een groot gebruiksgemak hebben voor.

moustachebikes.com

Info omtrent leasing.

moustachebikes
moustachebikes

Partners

Official Dealer & Support

Shimano Service Center
campagnolo_pro shop
Sram Service Point
Cannondale
Colnago
wilier
Moustachebikes
olmo
Continental
Pirelli
Schwalbe